Според него  и руският президент Владимир Путин, и Евгений Пригожин

...
Според него  и руският президент Владимир Путин, и Евгений Пригожин
Коментари Харесай

Руски журналист: Пригожин подготвя нов поход към Москва? Путин му търси убиец

Според него  и съветският президент Владимир Путин, и Евгений Пригожин се приготвят за реванш.

 

" Сигурно създателят на " Вагнер " ще тръгне към съветската столица от Беларус. Това би било по-лесно от позиция на напредването. Най-големият град в източната част на Беларус – Могильов се намира на към 500 километра от Москва. Това доста би улеснило наемниците. Южният съветски град Ростов на Дон, откъдето " Вагнер " потегли към Москва, се намира на почти 1000 километра ", добави журналистът.

 

" От друга страна " Вагнер " изпитва проблеми, които ще отдалечат във времето възможния втори поход към Москва. Армията изпитва дефицит на хора. За това начинание са нужни минимум 6000 души, а сега Пригожин не разполага с толкоз. Също по този начин той изпитва финансови проблеми. Заради всичко това аз не чакам " Вагнер " да тръгне към съветската столица в обозримо бъдеще ", сподели още опозиционерът.

 

Яковенко се спря и върху възможни дейности от страна на стопанина на Кремъл във връзка с Пригожин. " Владимир Путин към този момент има проект по какъв начин да отмъсти на някогашния си готвач. Държавният глава счита да ликвидира Пригожин. Президентът на Руската федерация обаче има проблем. Надали ще се намерят хора, които да убият притежателя на " Вагнер ". Убийството на Пригожин би трябвало да бъде осъществено от най-близките му хора, а те са му правилни като кучета ", добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР